1. Q: Can I still make reservations through NACO after the NBA conference?

ANS: Yes. NACO operates an all-year booking service.

2. Q: Can I still get exclusive discounted rates for hotel booking after the conference?
ANS: Yes. NACO’s discounted rates apply all year round irrespective of time or event.

3. . Q: Can I get a hotel within my budget for this 2023 NBA-AGC?

ANS: YES, You can get hotel for as low as 12k and 13k within 5-7min proximity to MKO Abiola stadium.

4: Q: Is it only hotel booking service that NACO renders?

ANS: NO. Car rental, flight booking and jet charter are also some of the other services NACO renders

5. Q: Will I get a refund if I cancel my reservation after booking with NACO?

ANS: YES, NACO operates a flexible refund policy, you can get full refund if you cancel within 24hrs after booking. Charges apply to cancellation made 24hrs after booking.

6. Q: Which other cities does NACO operate outside Abuja?

ANS: Lagos, Port Harcourt, Ibadan, Enugu, Uyo, Minna, Benin, Owerri, etc

7. Q: Can I change my hotel if I am not satisfied with the facilities upon check in?
ANS: YES, NACO will relocate you to a different hotel at no extra charge.

8. Q: Can I get a refund if full payment is made and I end up not staying for the duration of nights paid for?

ANS: Yes, NACO will facilitate refund of the remaining night(s)

9. Q: Can I book more than one room on NACO booking site: ?

ANS: Certainly! Your friends and colleagues can enjoy our services too. You can book multiple rooms at once with NACO.

10. Q: How do I book through NACO ?

ANS: You can book either online using: http://www.nacobooking.com/special-offer or offline by requesting for NACO hotel catalog.

Follow Our WhatsApp Channel ______________________________________________________________________________________________________

[A MUST HAVE] Evidence Act Demystified With Recent And Contemporary Cases And Materials

“Evidence Act: Complete Annotation” by renowned legal experts Sanni & Etti.

Available now for NGN 40,000 at ASC Publications, 10, Boyle Street, Onikan, Lagos. Beside High Court, TBS. Email publications@ayindesanni.com or WhatsApp +2347056667384. Purchase Link: https://paystack.com/buy/evidence-act-complete-annotation

______________________________________________________________________ “Enhance Legal Practice With Authoritative Reports” — Alexander Payne Offers Comprehensive Law Reports, Spanning Over A Century Of Nigerian Jurisprudence

Interested buyers are encouraged to place their orders and enquiries via: 0704 444 4777, 0704 444 4999, 0818 199 9888 Website: www.alexandernigeria.com

______________________________________________________________________